Waarom een professionele fotograaf?

Uit onderzoek blijkt telkens weer dat beeldinformatie en fotomateriaal van essentieel belang zijn voor bezoekers van webshops en websites. Denk aan professionele foto’s van allerhande dagelijkse bezigheden binnen je bedrijf om een zo volledig en aantrekkelijk mogelijk beeld te schetsen voor de e-bezoeker. ‘’Één foto zegt meer dan 1000 woorden’’ is in onze huidige gedigitaliseerde samenleving meer dan ooit tevoren van toepassing geweest. Daarom is het verstandig om voor Socialtality te kiezen voor een professionele fotograaf voor een zo sterk mogelijk bedrijfsprofiel.

De voordelen zijn:

 • Goede eerste indruk op het internet

 • Representatieve foto’s van uw bedrijf

 • Bedrijfsprocessen duidelijk in beeld

 • Persoonlijke uitstraling van uw bedrijf

Professionele fotografie, uitgevoerd door een fotograaf met: kennis van omgaan met licht, bepalen van een boeiende compositie, kennis van fotografische technieken en kennis van nabewerking geven een meerwaarde aan de presentatie van uw bedrijf, personeel en producten op het internet.

Altijd unieke personal made foto’s op social media

Kies voor Socialtality en laat dat urenlang zoeken naar de juiste afbeelding achter je. Met een persoonlijke beeldcollectie zorgen we ervoor dat er altijd strak afgewerkte foto’s paraat staan voor op Facebook, LinkedIn, Instagram en andere social media. Wist je dat content waarbij gebruik wordt gemaakt van beelden 94% meer worden gezien? Een groot deel van de informatiestroom naar de hersenen is visueel: je onthoudt maar liefst 80% van wat je ziet, bij lezen is dat bijvoorbeeld maar 20%! Een goede foto is dus van groot belang  om jouw boodschap te laten hangen bij de gast. Bovendien is zo’n foto ook een goede manier om de aandacht te trekken, waardoor de gebruiker graag meer te weten wil komen over je onderneming.

Productfotografie

Voor een echte omzet-boost van je fysieke winkel of webshop is professionele fotografie  broodnodig. De eerste indruk die klanten van een product hebben vormt het fundament voor bepalingen in het aankoopproces. Indien de foto niet keurig is opgebouwd, dan zal de gebruiker ook sneller geneigd zijn verder te zoeken. Investeren in ijzersterke productfoto’s.

 • de aandacht van de klant willen trekken

 • een hoger conversiepercentage willen behalen

 • professioneel in de markt willen staan

In een fysieke winkel kun je producten goed bekijken en vasthouden, in een webwinkel ben je als klant afhankelijk van het getoonde beeldmateriaal. Daarom is aandacht besteden aan productpresentaties geen overbodige luxe. Productfoto’s zullen daarom van een perfecte kwaliteit moeten zijn, met close-ups en foto’s vanuit verschillende standpunten en invalshoeken.

Bruiloftfotografie

Socialtality zorgt er ook voor dat de mooiste dag van je leven op prachtige wijze vereeuwigd wordt. Je bruiloft perfect vastgelegd, met spontane foto’s van jullie dag. Samen kijken we eerst hoe jullie deze dag op beeld willen hebben. Met onze professionele fotografen die al tal van bruiloften gehad hebben, moet dat fotoboek zeker goed komen. Benieuwd naar onze werkwijze? Bel ons op voor meer informatie.

 • De mooiste dag van je leven op stijlvolle wijze vastgelegd

 • Professionals aan de slag om een mooi eindproduct te maken

 • De mooiste herinneringen precies hoe jij dat wilt

 • Kennismakingsgesprek

 • Gepersonaliseerd fotoboek

 • De mooiste herinneringen precies hoe jij dat wilt

Iedere bruiloft is uniek en daarom vraagt bruiloftfotografie om maatwerk. Om deze reden wordt vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland om te bespreken hoe de dag moet verlopen en natuurlijk wat jullie wensen zijn. Als jullie kiezen voor Socialtality op je bruiloft regelen wij de fotografie tot in de puntjes

Foodfotografie

Heerlijk eten mooi op de foto krijgen kan nogal een klus zijn:  juiste lichtinval, een goede hoek en een goede presentatie zijn van groot belang om je product mooi op beeld te zetten. Onze professionele food fotografen weten hier alles van en zorgen ervoor dat culinaire hoogstandjes niets tekort komen.

Foodfotografie

 • Professionele uitstraling

 • Professionele food fotografie

 • Prikkelt de zintuigen van de gebruiker

 • De klant weet van welk niveau uw onderneming is

Met onze gerichte aanpak zal elk gerecht tot haar recht komen. Je wilt immers de gebruiker zin laten krijgen in al dat lekkers. Onze foodstylisten denken graag met je mee om het product zo mooi mogelijk te laten blijken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit allemaal zijn perfecte ingrediënten voor een heerlijke shoot en een succesvolle feed.