Linkbuilding

Wil jij hoger in Google komen met jouw website? Dan ontkom je niet aan linkbuilding. Tegenwoordig heeft het gros van de ondernemers een website die al gevuld is met goede content en SEO technisch goed in elkaar zit dus daar kun je steeds minder het verschil mee maken.

Om toch de concurrentie voorbij te gaan heb je dus kwalitatieve linkbuilding nodig om zo sterker te worden en zo langzaamaan naar de top van Google te stijgen.

Wat is linkbuilding en wat kan het voor jouw website betekenen?

Linkbuilding is het aanleggen van aanklikbare links op het internet naar jouw website. Hoe meer links vanaf websites met een hoge autoriteit je hebt hoe hoger de autoriteit van jouw website wordt en hoe hoger je zult komen te staan in de zoekresultaten.

Je kunt links op het internet zien als stemmen voor jouw website en de website met de meeste stemmen van belangrijke websites staat bovenaan.

Waarom de linkbuilding uitbesteden?

Het vergaren van backlinks naar jouw website is vaak een lastige klus waar veel website eigenaren over struikelen. Socialtality is hier inmiddels heel bedreven in en heeft een enorm groot netwerk waardoor wij voor elke branche het voor elkaar kunnen krijgen om hoge autoriteit links te kunnen plaatsen waardoor de website zal stijgen op de gewenste keywords.

Voordelen van het uitbesteden van de linkbuilding

  • Hogere posities in de zoekmachines
  • Meer relevante bezoekers voor jouw website

  • Het vergaren van extra leads en aanvragen
  • Een betere en bredere vindbaarheid van de website
  • Linkbuilding is tijdrovend dus al je dit kunt uitbesteden dan heb je meer tijd over voor de focus op andere elementen van jouw business.
  • Kennis en een netwerk om goed te kunnen linkbuilen ontbreekt vaak